Planlegger fjerde ungdomsskole

Danielsen går for ny ungdomsskole på Frekhaug. Planen er oppstart allerede høsten 2012.

– Med den gruppen av interessenter og det drivet som er der ute, tror jeg vi er klar til høsten, bekrefter Bernhard Belt, administrasjonsleder i Egil Danielsen Stiftelse.

Nylig arrangerte skolens prosjektgruppe et infomøte på Frekhaug Bedehus, og bortimot 60 interesserte møtte opp.

– Prosjektgruppen har et veldig bra og tett samarbeid med bedehuset, og også en avtale i forhold til leie av lokaler. Dette gjør ting lettere i forhold til oppstart, forteller Belt.

Avtalen er at Danielsen skal leie bedehuset og disponere dette i ukene. Dette skal bygges ut i løpet av vinteren, med tanke på skolebruk. I tillegg blir det satt opp tre moduler med klasserom. På sine egne hjemmesider opplyser Danielsen at målet er å ha et helt nytt skolebygg på plass fra høsten 2014. Dette skal ha plass til tre klasser, i tillegg til lærere og administrasjon.

– Det å få en privatskole med kristne grunnverdier, som et alternativ til den offentlige skolen, og som kan drive kristendomsundervisning på en litt annen måte, synes vi er positivt og ønskelig, sier Ronald Øyen, leder for den lokale prosjektgruppen.

Per 22. september hadde Danielsen Ungdomsskole Frekhaug 13 oppmeldte interessenter til åttende klasse. Normalt opererer stiftelsen med rundt 20 elever som tilstrekkelig grunnlag for oppstart.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.